Anja Vollering

In Delft heb ik de lerarenopleiding gedaan om vervolgens in Leiden Arbeids- & Organisatie- en Klinische Gezondheidspsychologie te studeren. Daarna heb ik zowel in de profit als non-profit branche gewerkt, eerst als uitvoerend psycholoog en later als manager, directeur en ondernemer. Mijn werkervaring strekt zich uit van begeleiding en coaching, assessments en trainingen tot  integraal management en innovatie. Mijn kracht ligt in het ontwikkelen en vernieuwen.  Veel ervaring heb ik opgedaan in de openbaar vervoer sector, de bedrijfsgezondheidszorg en de geestelijke  gezondheidszorg.


In 2006 heb ik Skils opgericht specifiek voor werknemers met psychische klachten. Ons model bleek een succesformule. Jaren later besloot ik om met Skils aan te sluiten bij een Holding in de bedrijfsgezondheidszorg. Daar heb ik meerdere directiefuncties vervuld.

Recent ben ik terug gegaan naar de inhoud waar mijn hart ligt. Ik heb ervaren dat mentale veerkracht cruciaal is voor medewerkers om gezond en met plezier te blijven werken. Afdelingen, teams of individuen die een nieuwe ‘boost’ nodig hebben en willen verbeteren, kan ik verder helpen. Met Ria en Els -in het verleden dierbare collega’s- ben ik in gesprek geraakt, met als resultaat dat wij vanaf 1 januari 2017 onze krachten hebben gebundeld. In het vakmanschap en de focus op ontwikkeling bij Intalent voel ik mij als een vis in het water.

Download vCard