Annemiek Engelen

Na mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie ben ik begonnen als adviseur -later projectleider- werving & selectie bij een grote uitzendorganisatie.

Vervolgens werd ik bedrijfspsycholoog bij Human Company en was ik vooral actief in selectieassessments en psychologisch onderzoek. In die periode volgde ik de postdoctorale opleiding bedrijfspsychologie. Om mij meer te kunnen toeleggen op ontwikkeling van mensen heb ik mij in 2000 zelfstandig gevestigd. Mijn interesse in mensen en hun ontwikkeling heeft mij ertoe gebracht verschillende opleidingen te volgen, waaronder loopbaanbegeleiding, lichaamsgerichte therapie, energiemanagement en Voice Dialogue.

Ik werk als coach, counselor, loopbaanbegeleider en loopbaanassessment adviseur. Relativering en humor vind ik bij dat alles onmisbaar. De laatste tijd leg ik mij steeds meer toe op het schrijven van portretten.

Op mijn eigen websites www.levensportretten.com en www.annemiekengelen.nl kunt u meer informatie over mij vinden. Sinds het begin van mijn zelfstandige vestiging werk ik samen met de partners van Intalent.

Download vCard