Els Broekema

Als Gelderse heb ik in Sittard HBO personeelswerk en arbeidsverhoudingen gestudeerd. Na een loopbaan van veertien jaar in het HRM-veld bij de Nederlandse Spoorwegen, ben ik overgestapt naar het managen van professionals. Zo heb ik als regionaal directeur bij een aantal Arbo-diensten reorganisaties doorgevoerd.

In 2001 werd ik partner en senior adviseur bij Human Company, leiding gevend aan eerst twee en daarna aan alle vestigingen. Naast mijn managementtaken was ik verantwoordelijk voor de grote accounts en daarnaast werd ik actief in ontwikkelassessments en coaching van teams en individuen. Mijn ervaring omvat inmiddels de vervoerssector, gezondheidszorg en justitie.

In 2005 heb ik Intalent mee opgezet, waarvan Ria Mooren, Anja Vollering en ik nu de kern vormen. Mijn aandachtsgebied binnen Intalent is de bedrijfsvoering. Professioneel ben ik mijn vermogen om mensen bewust te maken en in beweging te zetten gaan toepassen in assessments. Dat heeft geleid tot een uitgesproken visie op hoe deze ontwikkelingsgericht kunnen worden vormgegeven. Ik geniet dat ik zo invulling kan geven aan mijn fascinatie voor mensen, hun bewustwording en groei. Hun kracht vervolgens verbinden met die van anderen, geeft meer dan ieder afzonderlijk kan brengen. Ik investeer in wat daar voor nodig is. Mijn ontwikkeling heb ik de afgelopen tijd versterkt met een opleiding tot Professioneel Coach.

Download vCard