Lieke Bezemer

Aan de Universiteit Maastricht heb ik psychologie gestudeerd in een latere fase de postdoctorale opleiding voor assessmentpsychologen cum laude afgerond. Daarnaast heb ik  diverse trainingen gevolgd voor verdere professionalisering. Ik ben geregistreerd als A&O psycholoog bij het NIP.

In mijn loopbaan heb ik zowel in de profit als non-profit branche gewerkt, mijn werkervaring strekt zich uit van het assessmentbureau LTP tot de Technische Universiteit Eindhoven. Met het hoger onderwijs voel ik een bijzondere affiniteit.

In 2013 ben ik mijn eigen onderneming gestart www.liekebezemer.nl. Ik werk als trainer, coach (ook met een onlineprogramma) en assessmentpsycholoog.  Mijn doel is mensen beter te laten functioneren in hun professionele en persoonlijke omgeving. Daarnaast begeleid ik organisaties en instellingen om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Van werkvloer tot directie heb ik mensen gecoacht op hun persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding verzorgd en intervisiegroepen begeleid. Ook heb ik communicatieve trainingen gegeven aan professionals en studenten. Sinds 2014 werk ik samen met Intalent voor wie ik met veel plezier uitvoering geef aan assessments. In hun zorgvuldige en betrokken aanpak voel ik mij thuis.

Download vCard