Linda van Hummel

Direct na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie in Groningen ben ik in 1990 gaan werken als bedrijfspsycholoog. In eerste instantie bij de Nederlandse Spoorwegen, vervolgens de Arbo Management Groep en vanaf 2000 als senior adviseur en partner bij Human Company. Naast het uitvoeren van assessments was ik actief in organisatieadvies, acquisitie, account- en projectmanagement. Ik heb twee postdoctorale opleidingen gevolgd: de postdoctorale opleiding selectiepsychologie (PBSA) en de beroepsopleiding management consultancy bij SIOO.

In 2006 ben ik overgestapt naar de assessmentafdeling van Randstad HR Solutions, waar ik een rol heb gespeeld in de opbouw van de assessmentpraktijk. Deze afdeling is in zijn geheel overgegaan naar Meurs HRM, waar ik senior consultant was.

In 2011 heb ik mij zelfstandig gevestigd, zie www.bureaudroogbak.nl. Als freelance assessmentpsycholoog werk ik voor verschillende bureaus en klanten en daarnaast ben ik distributeur van het Vienna Test System, een psychologisch testsysteem met het accent op neuropsychologie en verkeerspsychologie. Met veel plezier werk ik sinds eind 2012 weer samen met mijn oud-collega's Ria, Els en Anja, partners van Intalent. Sinds 2016 ben ik mede eigenaar van een gespecialiseerd en gerenommeerd bureau in studie- en loopbaanadvies, meer informatie daarover vind je op www.waterinkinstituut.nl. Dat weerhoudt mij niet om bij Intalent bij te springen, als dat nodig is. Ik ben Registerpsycholoog NIP/ Arbeid & Organisatie.

Download vCard