Lisanne Brands

Na mijn studie Personeelswetenschappen heb ik in het HR vak bij verschillende bedrijven (Shell, NS, Zorg) gewerkt. Als adviseur en leidinggevende heb ik ervaring opgedaan met het adviseren van directies en managers, het managen van professionals, het coachen van medewerkers en het begeleiden van verandertrajecten.

In mijn vak heb ik gemerkt dat goede communicatie, heldere afspraken en betrokkenheid belangrijk zijn. Mijn visie is; ‘Het doet er toe wat je doet’. Vanuit die invalshoek heb ik de afgelopen jaren aanvullende opleidingen gedaan waaronder consultancy in groepen en organisaties (CIGO) aan de universiteit in Leuven en de master arbeidsrecht in Maastricht.

In 2007 ben ik mijn eigen adviesbureau LiBra begonnen, gericht op interim management, coaching en Intalent assessments. Vanuit mijn interesse in het personeelsvak, heb ik begin 2014 samen met een collega BrandsGoessens HR specialisten opgericht, zie de website www.brandsgoessens.nl. We ondersteunen MKB bedrijven om hun personele zaken goed te regelen. Ons werkterrein is personeelsadvies, arbeidsrecht, verzuim en re-integratie.

 

 

Download vCard