Waarmee werken wij?

Intalent werkt conform de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen, de landelijke beroepsvereniging voor psychologen. Deze beroepscode is na te lezen op www.psynip.nl.

Voor assessmentdagen werken wij met de flexibele kantoren van Regus. Momenteel doen wij dat tevens online, vanuit thuis!

Intalent gebruikt voor haar assessments betrouwbare en vailide tests, geaccepteerd in het vakgebied. Om maatwerk te kunnen bieden hebben wij een breed arsenaal van tests tot onze beschikking. Onze leveranciers zijn Pearson Talentlens (o.a. PfPI, Sosie, LIV, DAT HRM en diverse klinische tests), CEB-SHL (o.a. de OPQ), Saville Consulting via de Nederlandse distributeur Way2Talent (WAVE) en het Vienna Test System (specifieke vaardigheden).

'Cultuurvrij testen' en het vaststellen van 'critical thinking' behoort eveneens tot onze mogelijkheden.

Intalent werkt regulier met het acteursbureau van Janne Jansen en via haar een acteursnetwerk. Dit zijn professionele acteurs die ervaring hebben in uiteenlopende rollenspelen voor assessments en training. Wij streven naar realistische en inleefbare simulaties voor kandidaten, zodat zij zich goed kunt verplaatsen en ook wat hebben aan de feedback die zij krijgen. We maken rollenspelen op maat als de inhoud van de functie dat vereist.

Intalent wordt ondersteund door een professionele backoffice en kan terugvallen op hoogwaardige automatisering door Feju Automatisering en C4Software en op design- en websiteondersteuning van nu:rotterdam.