Wie zijn wij?

Intalent is een klein bureau gespecialiseerd in ontwikkeling van medewerkers, met als kernactiviteit assessment en coaching.

Wij onderscheiden ons in de vormgeving van ons werk: kritisch, onafhankelijk, toegewijd en coachend. Wij staan bekend om de trefzekerheid van onze rapportages en de respectvolle persoonlijke stijl.  

Intalent is als maatschap opgericht in 2005 en in 2018 overgegaan naar een B.V. De kern bestaat uit drie partners, Ria Mooren, Els Broekema en Anja Vollering en wij werken samen met een hechte kring van zelfstandig gevestigde adviseurs. Wat ons bindt is verstand van mensen en organisaties. Wat ons drijft is ontwikkeling van mensen en het creëren van win-win situaties. Wij hebben de professionele ambitie om een realistisch beeld te geven van competenties en drijfveren en bij te dragen aan bewustwording en ontwikkeling. U vindt in ons geen expert op afstand, maar een gesprekspartner op het gebied van functies, matching, ontwikkeling en samenwerking.

Intalent is met haar administratief kantoor gevestigd in Den Bosch en werkt landelijk, gebruik makend van flexibele kantoren in het hele land.